skylanders

Принцеза Душица у замку духова

О чему се ради

Чујте и почујте, даје се на знање да је у позориште Пуж долетео нови комад из Лондона. У њему два духовита духа нашим малишанцима и великанцима указују на проблем претерано брижних родитеља који своју ћерку, принцезу Душицу, држе под стакленим звоном. Душица је млада, радознала принцеза која жели да истражује свет али је родитељи духови не пуштају из замка јер је тај спољашни свет превише опасан. Родитељи духови се у целом комаду труде да плашењем отерају све храбре момке који дођу да спасу принцезу Душицу. Из низа комичних сцена наши малишанци ће научити да слушају родитеље, али ће и родитељи научити да слушају њих. Долетите у позориште Пуж да кроз породичну причу уживате у глумцима који певају и песми која глуми.

Фото галерија

Принцеза Душица у замку духова Принцеза Душица у замку духова Принцеза Душица у замку духова Принцеза Душица у замку духова Принцеза Душица у замку духова

Ову представу морате видети  

песмица за певање

СТАКЛЕНО ЗВОНО

Ем Пе Три

Цела песма
Стаклено звоно је добра фора, кад неко чуван да живи мора, ко има проблем с имунитетом, па не сме да је са осталим светом. У спољном свету ником не прија гомила страшних бактерија, кроз стакло гледаш не мож' да бираш можеш једино да се секираш. Маме и тате морају да схвате, да-да-да-да РЕФРЕН За децу нису строги стражари, него другарице и другари, за децу нису стаклена звона, њима је тесна и васиона. А здрави принчеви здраве принцезе тамо да буду баш је безвезе, нећу да будем у златном двору да пловим по плавом ја хоћу мору. Маме и тате морају да схвате, да-да-да-да РЕФРЕН За децу нису строги стражари, него другарице и другари, за децу нису стаклена звона, њима је тесна и васиона.

Ем Пе Три

Рефрен

Вињете за све представе нацртала је наша другарица Ива Ћирић.

Весели поздрав, БранКо!

Бранко Коцкица
🐌