skylanders

Принцеза Снежана и 10 патуљака

Трејлер

О чему се ради

Реални шоу, значи сви глуме стварни догађај, чак и публика. Једино не глуми Снежана. Она је права, правцата, али изгледа као позната Пужева глумица - Тамара Алексић. Садржај - Класична Снежана није позоришни комад него прича, али је Пужев драмски писац Бранко Коцкица претворио у комедију. Гримови из публике бирају девојчицу која глуми малу краљицу, а цела сала глуми чаробно огледало. Највећа атракција су деца из првог реда која излазе на позорницу, добијају костиме и глуме патуљке. У завршници је неизбежна драматична сцена са отровном јабуком, али представа има хепи енд. То је српски речено – јако срећан, распевани, весели крај.

Фото галерија

Принцеза Снежана и 10 патуљака Принцеза Снежана и 10 патуљака Принцеза Снежана и 10 патуљака Принцеза Снежана и 10 патуљака Принцеза Снежана и 10 патуљака

Ову представу морате видети  

песмица за певање

ПОЗОРИШНИ РЕП

Ем Пе Три

Цела песма
ЗООЛОШКИ ВРТ ЈЕ КРАСАН ЛУНА ПАРК ЈЕ СТВАРНО СЈАЈАН НА МОРУ НА ПЛАЖИ ЈЕ БАШ ДИВОТА АУТОДРОМ ЈЕ ПРОСТО БАЈАН КАЖУ ДА ЈЕ БИОСКОП ЗАИСТА ДИВАН РИНГИШПИЛ ФАНТАСТИЧАН БИЦИКЛ ЈЕ ПРИЗНАЈЕМ И ЈА СУПЕР ВАШАР СТРАОБАЛАСТИЧАН НЕКОМ ПРИЈА - ТЕЛЕВИЗИЈА МЕЂУТИМ АЛИ НЕШТО ФАЛИ ШТА ШТА НА-НА-НА НА ЦЕЛОМ БЕЛОМ СВЕТУ НЕМА ЛЕПШЕ НИШТА ОД ПОЗОРИШТА РЕФРЕН ПОЗОРИШТЕ ТО ЈЕ ПЉЕСАК РЕФЛЕКТОРА ТУ ЈЕ БЉЕСАК ЛЕПО ЈЕ БЛАТО БУБИЦЕ ГЛИСТЕ МИРИС БЕНЗИНА ЛЕПА ЈЕ БАРА ЛЕП ЈЕ ФЛОМАСТЕР НА ЗИДУ ПРОБУШЕНА ЛАКОВАНА ЦИПЕЛА СТАРА ЛЕПА ЈЕ РУПА НА ЛЕВОЈ ЧАРАПИ ПРАЗНА КУТИЈА ОД ПОМАДЕ СТРАШНО ЈЕ ЛЕПО КАД' НЕМА СТРУЈЕ ЛЕПИ СУ БРКОВИ ОД ЧОКОЛАДЕ МЕЂУТИМ АЛИ НЕШТО ФАЛИ ШТА ШТА НА-НА-НА НА ЦЕЛОМ БЕЛОМ СВЕТУ НЕМА ЛЕПШЕ НИШТА ОД ПОЗОРИШТА САМО ЗА ТРАЛА-ЛА-ЛАНЦЕ САМО ЗА ШЛБЗАНЦЕ САМО ЗА УПИШАНЦЕ САМО ЗА СТАРЕ ЗНАНЦЕ ЛЕПШЕ ЈЕ ЛЕПШЕ МНОГО ЛЕПШЕ ПОЗОРИШТАНЦЕ ПУЖ!

Ем Пе Три

Рефрен
snezana i patuljci.png

Вињете за све представе нацртала је наша другарица Ива Ћирић.

Весели поздрав, БранКо!

Бранко Коцкица
🐌